Ασφάλεια οχήματος

Η ασφάλιση οχημάτων είναι η πλέον δημοφιλέστερη, δεδομένου ότι είναι  υποχρεωτική σύμφωνα με την νομοθεσία. Πρόκειται όμως για ένα σημαντικό ασφαλιστικό προϊόν το οποίο μας παρέχει κάλυψη τόσο σωματικών όσων και υλικών ζημιών που δυστυχώς αρκετά συχνά συναντάμε.

Βασικές υποχρεωτικές καλύψεις

  • Υλικές ζημιές τρίτων
  • Σωματικές βλάβες τρίτων
  • Αστική ευθύνη
  • Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα
  • Φροντίδα ατυχήματος και ρυμούλκηση

Εκτός των βασικών καλύψεων οι οποίες αφορούν μόνο στην ευθύνη μας προς τρίτους σε περίπτωση  ατυχήματος, υπάρχει ένα σύνολο προαιρετικών καλύψεων που μπορούμε να συμπεριλάβουμε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχοντας επιπλέον παροχές (π.χ. μικτή ασφάλεια, θραύση κρυστάλλων, κλοπή, φωτιά, φυσικά φαινόμενα κ.λπ.)

Τις περισσότερες φορές  κριτήριο επιλογής , αποτελεί η οικονομικότερη προσφορά και δεν δίνουμε βάρος στο σύνολο των καλύψεων και υπηρεσιών που επιλέγουμε,  προκειμένου να διασφαλίσουμε τις όποιες συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος.

Σημειώστε παρόλ’αυτά ότι η τιμολόγηση του συμβολαίου επηρεάζεται από αρκετούς παράγοντες  ακόμα και στο βασικό πακέτο ασφάλισης, όπως είναι η ηλικία του οδηγού, ο τύπος, η έδρα, η παλαιότητα του οχήματος και οι ζημιές που έχουν προκληθεί.

Στην ACTUS μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερή δυνατή λύση για την ασφάλιση του οχήματος σας, επιλέγοντας εσείς το κόστος και το εύρος των καλύψεων που επιθυμείτε. Η συνεργασία μας με  ελληνικές και πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες, που επιλέξαμε με αυστηρά κριτήρια, προσφέρει την ευελιξία να σας παρέχουμε προνομιακές εκπτώσεις, ειδικές προσφορές  και επιπρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, καλώντας στο 2810 300 322 ή στείλτε μας e-mail στο info@actuspro.gr. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ενημερώσουμε!