Συνταξιοδοτικά

των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν…

Η ζωή είναι τόσο όμορφη και μας προσφέρει τόσα διαφορετικά δώρα σε κάθε ηλικία.  Πόσο μάλλον όταν φτάνουμε στην τρίτη ηλικία, όπου πλέον μπορούμε να τα εκτιμήσουμε πολύ περισσότερο. Σε μία από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής μας, όπου η ανάγκη για ασφάλεια ηρεμία και η δυνατότητα να απολαμβάνουμε ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο, έπειτα από χρόνια συνεχής εργασίας και υποχρεώσεων, φαντάζει μάννα εξ΄ουρανού.

Η δική μας συμβουλή… ονειρευτείτε, κάντε σχέδια για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν όσο είστε ακόμη νέοι και σύμφωνα με τους δικούς σας όρους, αποκτήστε ένα αποταμιευτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Προνοήστε σήμερα κιόλας, ενημερωθείτε από τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο και επιλέξτε ένα πρόγραμμα συνταξιοδότησης το οποίο θα λειτουργήσει ως αποταμίευση και εγγυημένη επένδυση, ενισχύοντας το εισόδημά σας στο μέλλον.

Επιλέξτε εσείς

  • το ποσό της σύνταξής σας
  • τον τρόπο καταβολής (ορισμένης διάρκειας 10,15,20 χρόνια ή εφ’απάξ ποσό)
  • τον χρόνο συνταξιοδότησης

Στο συγκεκριμένο αποταμιευτικό πρόγραμμα, ταιριάζει η γνωστή έκφραση, ο χρόνος είναι χρήμα, καθώς όσο νωρίτερα το ενεργοποιήσετε, τόσο περισσότερα θα είναι τα οφέλη.

Υπάρχουν κυριολεκτικά μόνο οφέλη, τα οποία θα διαπιστώστε και εσείς αφιερώνοντας λίγο χρόνο ώστε να ενημερωθείτε σχετικά. Το μόνο που απαιτείται είναι η δική σας απόφαση και δυνατότητα να αποταμιεύεστε.

ΟΦΕΛΗ

  • εξασφαλίζει αφορολόγητη σύνταξη
  • παρέχει εγγυημένη απόδοση
  • δυνατότητα αύξησης του ποσού σύνταξης στα πλαίσια έκτακτων καταβολών
  • σε περίπτωση ατυχούς γεγονότος (απώλεια ζωής του ασφαλιζόμενου) αποδίδει στους δικαιούχους συσσωρευμένο κεφάλαιο  εγγυημένης σύνταξης
  • σε περίπτωση μερικής αναπηρίας, ο ασφαλιζόμενος  παύει να καταβάλει τα ασφάλιστρα, ενώ εισπράττει όλα τα συμφωνηθέντα οφέλη

 

Ο ρόλος του ασφαλιστικού σας συμβούλου είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Εκείνος καλείται να μελετήσει το προφίλ και τις ανάγκες σας, να σας προτείνει το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας, να αποσαφηνίσει τους όρους και τις προδιαγραφές του συμβολαίου, να σας επισημάνει τα οφέλη, ώστε η επένδυσή σας να είναι εύστοχη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, καλώντας στο 2810 300 322 ή στείλτε μας e-mail στο info@actuspro.gr Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ενημερώσουμε!