Ασφάλεια ζωής

μία μακροχρόνια δέσμευση … μία πράξη αγάπης

Η ασφάλεια ζωής αποτελεί ένα πολύπλοκο άυλο προϊόν για πολλούς, το οποίο συνδέουν με το ανεπιθύμητο γεγονός ενός θανάτου και αυτό ίσως τους αποτρέπει να  διερευνήσουν περαιτέρω και να πάρουν την πρωτοβουλία να την αποκτήσουν. Ωστόσο η ασφάλεια ζωής ταυτίζεται απόλυτα με τις λέξεις, πρόνοια, σιγουριά και εξασφάλιση.

Αποκτώντας οικογένεια, πρωταρχικό μέλημα μας είναι η προστασία και η εξασφάλιση ενός ικανοποιητικού αν όχι υψηλού επιπέδου ζωής για κάθε μέλους της. Η επίτευξη αυτού του στόχου όμως πιθανόν να διακοπεί απρόσμενα. Η ασφάλεια  ζωής απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε όσους ανησυχούν και ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν οικονομικά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στην πολύ δύσκολή στιγμή του θανάτου ή μίας μόνιμης ανικανότητάς από ατύχημα ή ασθένεια.

Επενδύοντας σε μία ασφάλεια ζωής καλύπτονται ανάγκες της οικογένειας εξασφαλίζοντας σε περίπτωση απώλειας

  • την αποπληρωμή τρεχόντων εξόδων της οικογένειας (δάνεια, πιστωτικές κάρτες, εφορία, φόρους κληρονομιάς κλπ)
  • την αποπληρωμή των έκτακτων υποχρεώσεων της οικογένειας
  • την χρηματοδότηση για τις σπουδές των παιδιών
  • την διατήρηση ενός αξιοπρεπούς βιοτικού επιπέδου εφ’ όρου  ζωής για τα προστατευόμενα μέλη
  • την εξασφάλιση όσων αγαθών και περιουσιακών στοιχείων έχουν αποκτηθεί αποτρέποντας την άμεση ρευστοποίησή τους

Τα οφέλη όμως δεν περιορίζονται μόνο στην περίπτωση του θανάτου, δεδομένου ότι στην ασφάλεια ζωής μπορούν να ενσωματωθούν καλύψεις υγείας π.χ. νοσοκομειακή περίθαλψη, διαγνωστικές εξετάσεις) αλλά και τα οφέλη των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων. Επίσης μπορεί να αποτελέσει το κεφάλαιο για την μελλοντική απόκτηση μίας κατοικίας.

Με αυτό τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα να διαμορφωθει ένα ευρύτερο ασφαλιστικό πλαίσιο σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και το διαθέσιμο επιτρεπόμενο κεφάλαιό του ασφαλιζόμενου.

Επομένως η υψηλή απόδοση του συγκεκριμένου ασφαλιστικού προϊόντος κρίνεται από την έγκαιρη ενεργοποίησή του.

Εφόσον αποφασίσετε να επενδύσετε σε μία ασφάλειας ζωής αναζητήστε, αξιολογήστε και επιλέξτε με σύνεση τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο. Επιπλέον, φροντίστε το πρόγραμμα που θα επιλέξετε να παρέχει προστασία σε εσάς και την οικογένειά σας, με σαφείς όρους και προϋποθέσεις, ενώ  θα πρέπει να υπολογίστε σωστά το ποσό για το οποίο θα ασφαλιστείτε καθώς και τις καταβολές των αντίστοιχων ασφαλίστρων.

* Γνωρίζετε ότι η ασφάλεια ζωής απευθύνεται και σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να διασφαλίσουν την λειτουργία της επιχείρησής τους σε περίπτωση απουσίας από την ζωή των ιδίων ή σημαντικών στελεχών;

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, καλώντας στο 2810 300 322 ή στείλτε μας e-mail στο info@actuspro.gr Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ενημερώσουμε!