Ασφάλεια κατοικίας

σπίτι μου σπιτάκι μου ….

Το σπίτι για τον καθένα από εμάς συχνά αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση και περιουσιακό στοιχείο που αποκτάμε διαθέτοντας χρήματα, χρόνο και κυρίως κόπο, ενώ  αρκετές φορές  γίνεται συνώνυμο της θαλπωρής, αποτελεί το καταφύγιο μας στεγάζει την οικογένεια μας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα ειναι μία χώρα με υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης, και δυστυχώς αρκετοί Έλληνες, ήρθαν ξαφνικά αντιμέτωποι και απροετοίμαστοι απέναντι στις συνέππειες ενός σεισμού, πλημμύρας, πυρκαγιάς ή κλοπής, στην μόνιμη ή εξοχική τους κατοικία, αδυνατώντας να ανταποκριθούν στο κόστος αποκατάστασής τους.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους κινδύνους, πως μπορούμε να προστατευτούμε και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές μας να θέτουμε προτεραιότητες. Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας απευθύνονται σε όλους και μπορούν να εξασφαλίσουν το κτίριο, την επίπλωση ή τα προσωπικά μας αντικείμενα από κάθε απρόβλεπτο γεγονός (καιρικά φανόμενα, σεισμό, πυρκαγιά, κλοπή, κακόβουλες ενέργειες κ.λπ.) διασφαλίζοντας την οικονομική και ψυχική μας ισορροπία, με ένα πλήθος παροχών, την στιγμή ακριβώς που τις χρειαζόμαστε.

Η ασφάλεια κατοικίας εκτός από επιλογή αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση σε περίπτωση ενυπόθυκου δανείου, στα πλαίσια του προγράμματος ασφάλισης πυρός.

Στην ACTUS μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο καλύψεων, ώστε να νιώθετε σίγουροι για την ασφάλεια της κατοικίας, της περιουσίας και εν τέλει της οικογένεια σας, με ασφάλιστρα που ανταποκρίνονται στην δυνατότητές σας και με άμεση διεκπεραίωση σε περίπτωση ζημιάς.

Το κόστος που ενδεχομένως σας προβληματίζει, θεωρώντας ότι επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας  μπορεί να είναι αναπάντεχα χαμηλό, ενώ η εξασφάλιση της κατοικίας σας ανεκτίμητης αξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, καλώντας στο 2810 300 322 ή στείλτε μας e-mail στο info@actuspro.gr Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ενημερώσουμε!