Παιδικά Προγράμματα

…. τα παιδιά κλέβουν πάντα την παράσταση…

Οι λιλιπούτειες προσωπικότητες κλέβουν πάντα  την παράσταση και το αμέριστο ενδιαφέρον όλων. Πόσο μάλλον εκείνο της μαμάς και του μπαμπά, των οποίων η απόλυτη προτεραιότητά είναι να εξασφαλίσουν το μέλλον τους .

Τα παιδικά προγράμματα ασφάλισης σχεδιάζονται για να καλύπτουν ένα πλήθος αναγκών των παιδιών σε διάφορα στάδια της ζωής τους. Είναι προσαρμοσμένα στις σημερινές συνθήκες παρέχοντας ευελιξία και εγγυημένη αποταμίευση χωρίς ρίσκο ενώ προσφέρουν την δυνατότητα σταθερών ή αυξανόμενων καταβολών αλλά και εφάπαξ καταβολή του αποταμιευμένου κεφαλαίου.

Τα παιδικά ασφαλιστικά προγράμματα αποτελούν τον απόλυτο κουμπαρά και συνιστούν ένα δώρο ζωής από τους ίδιους τους γονείς, τον παππού, την γιαγιά, ίσως ακόμα και από τους νονούς, καθώς από το πρώτο κιόλας έτος της ηλικίας των παιδιών, μπορούν να επιλέξουν για εκείνα ασφαλιστικά προγράμματα εξασφαλίζοντας τις σπουδές, την επαγγελματική τους αποκατάστασή, την νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή τους περίθαλψη, ακόμη και την εξασφάλισή τους αν συμβεί ένα απροσδόκητο γεγονός στους γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, καλώντας στο 2810 300 322 ή στείλτε μας e-mail στο info@actuspro.gr Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ενημερώσουμε!