Ασφάλεια σκάφους

αγκυροβολήστε με ασφάλεια…

Για κάποιους η απόκτηση σκάφους ή θαλάσσιου μέσου αναψυχής αποτελεί πολυτέλεια ή ίσως και όνειρο. Για κάποιους άλλους είναι τρόπος ζωής, ενώ μπορεί να είναι εργαλείο δουλειάς ή καθαυτή επιχείρηση.

Σε όλες όμως τις περιπτώσεις η ασφάλιση του σκάφους ειναι υποχρεωτική, ενώ οι κίνδυνοι που απειλούν το σκάφος σας είναι αρκετοί (καιρικές συνθήκες, κλοπή, πυρκαγιά, πρόσκρουση, θαλάσσια ρύπανση, αστική ευθύνη προς τρίτους για σωματικές και υλικές ζημιές κ.λπ.).

Βασικες υποχρεωτικές καλύψεις  

  • Αστική ευθύνη προς τρίτους από υπαιτιότητα του κατόχου του σκάφους (π.χ. τραυματισμός/ θάνατος τρίτου, υλικές ζημιές άλλων σκαφών, θαλάσσια ρύπανση κ.λπ.)
  • Κάλυψη ιδίων ζημιών που μπορεί να δεχτεί το ίδιο το σκάφος από θαλάσσιους κινδύνους, πυρκαγιά, κλοπή, ζημιές, πρόσκρουση κ.λπ

Εκτός  των βασικών υποχρεωτικών καλύψεων μπορείτε να συμπεριλάβετε επιπλέον προαιρετικές καλύψεις  που εσείς κρίνεται απαραίτητες διασφαλίζοντας εσάς, το σκάφος και τους επιβαίνοντες σε αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, καλώντας στο 2810 300 322 ή στείλτε μας e-mail στο info@actuspro.gr Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ενημερώσουμε!